Innovatoria is an agency for digital marketing services, we offer to traders and producers virtual representation of comodities in the global Internet space, by which every company has the opportunity to present its products in a global scale. The service is appropriate only for traders, with full international selling rights, as well as for producers with big production capacity.

The opportunity to sell products globaly, gives the producers a chance to sell more, without a phisical establishment on specific markets.

Your products could be offered successfuly on every international market, you can have an exposure in whole Europe  and Asia – China, India, Russia, as well in North and South America.

We will create an excellent virtual image of your products– starting from a good photo presentation, till the information materials.

How we will present your products to the global buyers?

The successful sales process of your production depends on its presentation. Our long time efforts in direction of virtual representation at the global Internet space, give us the opportunity to choose the best selling platforms for the right products. We shall present them in a proper manner and all you have to expect is to receive enquiries for purcahses and demonstration of interest.

Вие трябва да разполагате с пълни права за продажба на предлаганите от вас продукти, както и да имате права над името-марката, с която ги представяте.

Имайте предвид, че е изключително важно да уточните реалистичен капацитет на производство, както и производствени срокове, в случай че продуктите се произвеждат само по поръчка.

Вие трябва да разполагате с точна информация за срокове и цени на доставка до всяка точка на света или да имате възможност в адекватни срокове да предоставите такава информация.

Трябва да сте запознати с изисквания по изготвяне на всички митнически документи при експорт, подготовка на застрахователни и съпътстващи стоките документи.

 

При международни поръчки, сигурността на плащанията се гарантира чрез escrow система за разплащания.

Когато получите поръчка и тя бъде потвърдена, плащане на цялата сума се нарежда от купувача, чрез задържане на сумата от електронната платформа, която посредничи за изпълнението на сделката, при получаване на стоката от купувача сумата се освобождава за продавача.

Сигурността на транзакциите и разплащанията е 100% гарантирана и за двете страни.

Какво е важно да направите, за да продавате успешно?

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги на Виртуално представителство, е необходимо да ни предоставите качествен снимков материал на ваши продукти, както и детайлни описания към всеки, включително и точни срокове за производство. Ако не разполагате с такива, ние ще ви съдействаме да ги изготвите. Опаковката както и дизайна на вашия продукт е от ключова важност за успеха на продажбите.

Представителни материали!

Ние знаем, че ОПАКОВКАТА продава! Като част от нашата услуга, вие получавате безплатен дизайн на рекламни материали – опаковка, дизайн на презентация формулиране на рекламни послания, които можете да използвате само за целта на нашето Виртуално представителство.

Цени и условия

Нашата услуга е базирана на годишна фиксирана такса от 2500 ЕВРО и комисионна от 1% от оборота на продажбите към клиенти, за които имате успешно изпълнени поръчки, със завършено плащане.

Годишно можете да получавате от 100 до 1000 запитвания от цял свят, а реализираните продажби зависят от качеството, конкурентостта на вашите продукти, както и производствените срокове.

Ние ежедневно ще ви препращаме запитвания, по които вие трябва да изготвяте оферти.

В абонаментната цена е включено участие в 3 от най-големите платформи за продажба на стоки на едро: Alibaba.com, hktdc.com и Zentrada.eu, от които ежедневно можете да получавате десетки запитвания. Наша е грижата всички запивания да бъдат приведени в удобен за вас вид и език, както и поддържането на комуникацията между вас и потенциалния купувач.

Всички ваши продукти (до 20 на брой уникални артикула – за предложената абонаментна цена) ще бъдат представени чрез снимков материал, добре оформени рекламни материали и информация, която следва да ни бъде предоставена от вас и преведена на подходящ език, от нас.

Как по-бързо да навлезете на чужди пазари?

В допълнение към услугата Виртуално представителство, ви предлагаме един изключително успешен и финансово изгоден модел на представяне на вашите продукти пред международни търговци – Групово участие в международни търговски изложения.

Ние подбираме най-посещаваните търговски изложения – в световен мащаб, подходящи за представяне на произвежданите от вас продукти.

Комбинираме до 5 български производителя с представяне в общ търговски щанд. Участниците могат да са от идентичен сектор, но представяните продукти не могат да са силно конкурентни.

Чрез комбинирано представяне на продукти, ние спестяваме на производителите до 70% от възможния разход за участие в търговско изложение.

Осигуряваме добре обучени търговски агенти, които в детайли ще бъдат запознати с предимствата на вашите продукти предварително, за да могат успешно да създадат за вас партньорства и евентуални сделки.

За да се възползвате от нашата услуга Групово участие в международни търговски изложения

е необходимо да подберете до 5 продукта, от вашето продуктово портфолио, които желаете да представите на голямо търговски изложение; да изберете изложение от нашия Календар, което максимално се вписва във вашите бизнес планове като географски обхват, както и да ни предоставите пълна информация за качествата на стоките, които ние ще представим от ваше име.

За по-пълноценно представяне на вашите продукти, ние ще създадем вашите информационно-рекламни материали, както и ще ви посъветваме за нуждите от усъвършенстване на дизайна и опаковката на вашите артикули.

Необходимо е да предоставите мостри, чието количество подлежи на допълнително уточняване, в зависимост от вида стока.

Ние ще се погрижим за транспортиране на мострите до локацията на търговското изложение, без значение в каква точка на света се намира.

Цена за участие на 1 производител, с до 5 продукта (и неговите разновидности) 5000 EUR и комисионна от 1% от оборота на продажбите към клиенти, за които имате успешно изпълнени поръчки, със завършено плащане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Innovatoria Digital Marketing Services

Our professional approach will give your business benefits, which will directly reflect your financial results